LIVE

Ajánlatot kérek

Waterside Residence új építésű lakópark

Előnyök

A Waterside Residence lakópark kialakításában az ügyfelek igényeinek és komfortjának előtérbe helyezése mindig prioritás volt. Az építészet, a design és a funkcionalitás szoros összhangban vannak, hogy olyan otthonokat teremtsünk, amelyek kielégítik az Ön elvárásait.

Belső udvar

 

A Waterside Residence-ben a természet szerelmesei is igazi otthonra találhatnak. A lakópark területén gondosan megtervezett zöldfelületek, parkosított teraszok és kerti részek szolgálnak a kikapcsolódásra. Emellett a lakók számára egy gyönyörű belső udvar is rendelkezésre áll, ahol a természet közelségét élvezhetik, és kiszakadhatnak a városi nyüzsgésből.

PngItem 49943 1 1

Exluzív Spa részleg

 

A Waterside Residence lakópark spa része a teljes kikapcsolódást és feltöltődést kínálja a lakók számára. Az exkluzív wellness területen lehetőség nyílik a pihentető finn szauna élményre, és a relaxálásra. A modern felszerelések és a nyugtató atmoszféra garantálja, hogy minden lakó megtalálja a testi és lelki felfrissülés lehetőségét a mindennapokban.

Img (2)
Image 48
Waterside Residence Diszto02

Kerti dísztó

 

A lakópark egyik különlegessége a kerti dísztó, amely tovább fokozza a környezet szépségét és nyugalmát. A tó körül kialakított pihenőhelyek lehetővé teszik, hogy egy hosszú nap után megpihenjen és átadja magát a természet közelségének. A kerti dísztó nemcsak látványában lenyűgöző, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy nyugalomra leljen a mindennapok zajában.

Pngwing 1

Beltéri fitness részleg

 

A Waterside Residence kiváló lehetőségeket kínál az egészséges életmód kedvelőinek, hiszen beltéri fitness részlegünk egy jól felszerelt edzőteremmel várja lakóit, amely tökéletes választás lehet a sportok szerelmeseinek. Gondoskodunk arról, hogy az aktív életmód és a pihenés tökéletes egyensúlyát élvezhesse lakóparkunkban.

Img (5)
Sulyzok 4
Img (6)

Gyermekbarát környezet

 

A Waterside Residence lakópark kifejezetten gyermekbarát környezetet kínál. A szépen kialakított játszótér a kicsiknek és a nagyobbak számára is egyaránt élvezetes és biztonságos helyet kínál a játékra, és az aktív kikapcsolódásra.
Emellett beltéri gyermek játszószoba is rendelkezésre áll, ahol a gyermekek kreatív és szórakoztató tevékenységekkel tölthetik az idejüket.

Ajánlatkérés

Keresztnév*

Vezetéknév*

Telefonszám*

E-mail*

Üzenet

Kiválasztott lakások:

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot!

Nagyra értékeljük érdeklődését a Waterside Residence iránt. Egy értékesítő kollégánk rövidesen felkeresi Önt.
Szép napot kívánunk!