LIVE

Favorite apartments

Request offer

vissza a hírekhez

19/12/2023

1 minute

Helyzetjelentés az építkezésről

Névtelen Terv (22)

építkezési fejlemények

2023.12.18.

A lakópark építkezése továbbra is lendületesen halad előre, és örömmel osztjuk meg Önökkel az aktuális állásról szóló friss információkat.

Az elmúlt időszakban számos fontos lépést történt az építkezésen. A cölöpök fúrása sikeresen lezárult, a munkatérhatárolás lőttbetonozása is teljesen elkészült. A terület nagytömegű földmunkája szintén jó ütemben halad, a geotermikus szondák lefúrása is sikeresen befejeződött. A „D” épület alatti szerelőbetonozás is lezárult, a „D” épület alatti alaplemez betonozások 2023 év végéig teljes terjedelmükben befejeződnek. Ezenkívül az első toronydaru már áll az építkezés területén.

A következő év elején is izgalmas új fejleményekre számíthatunk. Januárban a geotermikus szondák nyomvonalának építése kezdetét veszi, és folytatjuk az alaplemez további ütemeinek betonozását. A függőleges falak és pillérek készítése is elkezdődik, így a lakópark formája és struktúrája egyre inkább kibontakozik majd előttünk.

Köszönjük a sok érdeklődést! Kövessék velünk továbbra is az építkezés izgalmas útját, és hamarosan újabb frissítésekkel jelentkezünk!

További hírek

16/11/2023

31 seconds

Helyzetjelentés az építkezésről

2023.11.07.

18/09/2023

1 minute

Waterside Residence Értékesítési Indulása

Waterside Residence Értékesítési Indulása

Ajánlatkérés

Keresztnév*

Vezetéknév*

Telefonszám*

E-mail*

Üzenet

Kiválasztott lakások:

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot!

Nagyra értékeljük érdeklődését a Waterside Residence iránt. Egy értékesítő kollégánk rövidesen felkeresi Önt.
Szép napot kívánunk!